Το Alpha F PRO είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με επιστημονικά τεκμηριωμένα συστατικά που δρουν συνεργιστικά για την βελτίωση και σωστή λειτουργία του προστάτη.

Η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη ( Κ.Υ.Π ) είναι μία εξαιρετικά συχνή πάθηση, απασχολεί ένα στους δύο άντρες (50%) ηλικίας άνω των 50 ετών.
Τα συμπτώματα της νόσου χειροτερεύουν με την αύξηση της ηλικίας, καταλήγοντας να απασχολούν περίπου το 90 %των αντρών ηλικίας άνω των 80 ετών.

Το Alpha F PRO είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με επιστημονικά τεκμηριωμένα συστατικά που δρουν συνεργιστικά για την βελτίωση και σωστή λειτουργία του προστάτη. Συμβάλει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που προκαλούνται από τη καλοήθη υπερπλασία του προστάτη σε άνδρες άνω των 45 ετών χωρίς να επηρεάζει την σεξουαλική ικανότητα.

COMPOSITION IN ACTIVE INGREDIENTS /
ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
mg/ κάψουλα
Εκχύλισμα καρπού Σερενόα236 mg
Λιπαρά οξέα106,2 mg
Εκχύλισμα σπόρων
κολοκύθας
150 mg
Φυτοστερόλες100 mg
Βιταμίνη C30 mg
Λυκοπένιο10 mg
Ψευδάργυρος
(ως θειικός ψευδάργυρος)
3 mg
Βιταμίνη D50 mg
*% ΣΗΠ: Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη / % RDA: Recommended Daily Allowance

alpha-f-pro

 1. Τα Εκχύλισμα καρπού σερενοας (Serenoa repens).  Το εκχύλισμα καρπού σερενοας συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του προστάτη, μειώνοντας τα συμπτώματα διόγκωσης ,καθώς έχει την ιδιότητα να
  αποκλείει την δράση του ενζύμου διυδροτεστοστερόνης η οποία προκαλεί την αύξηση του μεγέθους του προστάτη.
 2. Το Εκχύλισμα σπόρων Κολοκύθας  (Cucurbita pepo). Το εκχύλισμα Κολοκύθας περιέχει ωφέλιμα λιπαρά οξέα, ψευδάργυρο και είναι καλή πηγή χαλκού ο οποίος κρατά σε ισορροπία την αναλογία τους στον οργανισμό.
  Επίσης τα λιπαρά οξέα που περιέχει ενισχύουν το ρόλο του ψευδαργύρου. Πολλές έρευνες καταλήγουν στο γεγονός ότι παρέχει προστασία από την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη εμποδίζοντας την φλεγμονή και την ανάπτυξη του προστατικού ιστού.
 3. Η Φυτοστερόλες C Οι φυτοστερόλες αποτελούν ένα φυσικό συστατικό το οποίο υπάρχει κυρίως στα φυτικά τρόφιμα ,αλλά μόλις το 10% των Φυτοστερολών μπορεί να απορροφηθεί από τον οργανισμό. Σύμφωνα με μελέτες η φυτοστερόλες μειώνουν την φλεγμονή και βελτιώνουν τα συμπτώματα της Κ.Υ.Π.
 4. Η Βιταμίνη C  Η βιταμίνη C είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα. Είναι ο προστάτης του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι απαραίτητη για την επούλωση και αποκατάσταση των ιστών σε όλο το σώμα.
 5.  Λυκοπένιο  Το Λυκοπένιο προέρχεται από τα κόκκινα φρούτα και λαχανικά (ντομάτα, καρπούζι) και είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό. Έχει αντικαρκινική δράση.
 6. Ο Ψευδάργυρος  Ο ψευδάργυρος είναι ιχνοστοιχείο που προστατεύει τον προστάτη και διατηρεί τα επίπεδα της τεστοστερόνης. Η επάρκεια ψευδαργύρου βελτιώνει την φυσική και ειδική ανοσία.
 7. Η Βιταμίνη D  Η βιταμίνη D συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία
  των μυών και την λειτουργία του ανοσοποιητικού
  συστήματος.